שלום רב,

אני מתכבד להזמינכם לסדנה של פרוייקט המחקר "Thinking in Many Tongues" , מכון מקס פלנק להסטוריה של המדעים, ברלין, שתתארח באוניברסיטת תל אביב ביום ה' הקרוב, שניים בנובמבר, בין 16:00 -14:00 בגילמן 180 .

פרוייקט המחקר, בראשותם של דגמר שייפר ו גלן מוסט, מאגד בתוכו חוקרים משדות מגוונים ותקופות והקשרים תרבותיים שונים, ועוסק בריבוי לשונות (פולי-לינגוויזם)
במרחב האירו-אסיאני. עוד על הפרוייקט והחוקרים המשתתפים בו ניתן לקרוא כאן.

הסדנה ביום ה' תוקדש לדיון בממצאים ובמסקנות של הפרוייקט, ובעיקר באנתולוגיה הנמצאת בהכנה ומיועדת לתלמידים מתקדמים וחוקרים, והכוללת מבחר תרגומים של
מקורות ראשוניים העוסקים בנושאים הקשורים לריבוי שפות (תחת הקטגוריות של תרגום, אטימולוגיה, לינגווה פרנקה/קוינה, לקסיקוגרפיה, מיתוסים על מקור השפה,
דיגולוסיה ועוד'). טיוטה ראשונה של האנתולוגיה תופץ מבעוד מועד בין המשתתפים בסדנה.

ההשתתפות בסדנה מותנית בהרשמה מראש. המעוניינים להרשם אנא שלחו בהקדם מייל אל  roytzo@post.tau.ac.il (רועי צהר) ולא יאוחר מיום ד' ה- 1.11.
הסדנה מתקיימת בחסותם הנדיבה של מענק יד הנדיב, תוכנית "אסיה במונחיה שלה", החוג ללימודי מזרח אסיה.

מקווים לראותכם,
ד"ר רועי צהר